• NSensationele Artiesten
  • NEenvoudig & snel boeken
  • NEerlijke prijzen
  • NErkend boekingskantoor

Coverbands boeken?

Van iedere hit maken zij een cover

Coverbands zijn voor iedere publiek te boeken, van jong tot oud! Bij ieder optreden zijn zij opzoek naar covers passend bij het publiek. In het repertoire van een coverband zitten alle klassieke meezingers. Of dit nou de hits van Abba, Queen, ACDC of de populaire top-40 nummers van dit moment zijn, een coverband van Sensation Bookings speelt ze allemaal.

Bands

Sorteren
Vanaf €5.995,-

Baby Blue

Vanaf de eerste minuut staat de boel op z’n kop!
Vanaf € 4.495, -

STOOT!

In een stoot feest!
Vanaf € 2.250,-

Fragment

Engels-Nederlandse band!
Vanaf € 4.995,-

Royal Beat

De grootste danceknallers!
Vanaf € 4.995,-

Legends

Are you ready?
Coverbands boeken. Heb jij een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Dan zorgt een goede coverband voor 100% feest! Alle golden oldies, 90’s klassiekers maar ook populaire top 40 nummers zullen de revue passeren. Voor ieder wat wils! Boek je een coverband bij Sensation Bookings? Dan wordt het een sensationeel feest. DJ’s, artiesten en bands voor jouw feest. Ben je meer op zoek naar een stoere boeren rock band, feestband of een Nederlandse top band? Ook die vind je bij Sensation Bookings. Daarnaast kan het jouw verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest compleet maken om een DJ in te zetten als feestelijke basis die de avond verder aan elkaar praat.

Jouw DJ, Artiest of Band nog niet gevonden? Geen zorgen...

Wij helpen je graag verder met het vinden van het perfecte optreden voor jouw feest of evenement. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Meer inspiratie nodig of nog zoekende naar de perfecte line-up? Ook op het gebied van programmering hebben we veel ervaring met het selecteren van de juiste artiesten voor jouw event.