• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

The Originals boeken?

Alles op verzoek!
The Originals boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

The Originals inhuren voor een optreden?

Vanaf € 6.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek The Originals door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 3 x 45 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 500 personen

  Geluid

 • Bezetting: 5

Alles over The Originals

Soort Band: Coverbands / Feestbands

Alles op verzoek!

The Originals spelen alles op verzoek. Maar dan ook echt álles. Op verzoek! Verzin een liedje, vraag het aan en The Originals spelen het direct. Met hun onovertroffen show verovert de band elk publiek, op festivals en bedrijfsevents, in concertzalen, feesttenten en zelfs vanuit de radiostudio.

Tijdens hun maandelijkse showcase in De Coen & Sander Show op Radio 538 en op plekken als Strandfestival ZAND, 538Live XXL, De Vrienden van Amstel Live, Dutch Week Val Thorens en de Nijmeegse Vierdaagsefeesten, bewijzen The Originals keer op keer hun naam als de meest muzikale en interactieve live-act van Nederland.

Het publiek staat centraal in de show, want vanaf het verzoekjespodium midden in ‘de zaal’ bepalen mensen zelf wat The Originals spelen. Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, drie opvallende led-schermen, de nodige instrumentale acrobatiek en natuurlijk hun stralend roze pakken bij op en je bent verzekerd van 100% interactief muzikaal spektakel! Niet voor niets werden ze al uitgeroepen tot Populairste Party Band van Nederland.

Kortom, wat is jouw favoriete liedje? Reken maar dat The Originals het spelen!

Boek nu The Originals

Vraag vrijblijvend een optreden van The Originals aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van The Originals?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 6.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van The Originals?
De lengte van een optreden is: 3 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed The Originals op?
De bezetting bestaat uit: 5 perso(o)n(en).
Waar is The Originals voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

The Originals in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back