Willem de Wijs boeken?

BijZijn is Meemaken!
Willem de Wijs boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Willem de Wijs inhuren voor een optreden?

Vanaf € 495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Willem de Wijs door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf 1 x 60 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Willem de Wijs

BijZijn is Meemaken!

Eigenlijk is een biografie niet nodig, het is heel simpel… Boek je DJ Willem de Wijs? Dan weet je het zeker: maximale FEEST-CHAOS, voor minder gaat ’ie niet! Vol enthousiasme wordt ieder café, feesttent of festival vakkundig verbouwd.

Maximale Feestchaos!

Wil je toch weten wie Willem de Wijs is? Speciaal voor jou hebben we een biografie geschreven! Willem de Wijs is een begrip bij feestvierend Nederland en ver daarbuiten, hij is niet voor niets 3x uitgeroepen tot beste feest DJ van Nederland. Onlangs ontving Willem de Wijs opnieuw de Party Award in de categorie: Populairste Party DJ van Nederland!

Willem de Wijs is bekend van o.a. Dutch Valley, Waailand Feestival, Jantjes Verjaardag en natuurlijk van zijn eigen evenement: Het Feestpaleis van Willem de Wijs. Ook in het buitenland knalt Willem door de speakers. Iedere zomer laat hij feestvierende vakantiegangers een onvergetelijke vakantie beleven. In de winter zet hij de skihutten op z’n kop tijdens de gezelligste après ski party’s.

Tijdens een set van Willem gaan muziekstijlen van links naar rechts en komen ze in sneltreinvaart voorbij. Meezingen gegarandeerd! Zoals Willem zelf altijd zegt: “Bijzijn is meemaken!”

Boek nu Willem de Wijs

Vraag vrijblijvend een optreden van Willem de Wijs aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Willem de Wijs?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 495,-.
Hoe lang duurt een optreden van Willem de Wijs?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Willem de Wijs op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Willem de Wijs voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Boerenrock / Carnaval / Oktoberfest.

Willem de Wijs in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back