• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Mart Hoogkamer boeken?

Ik ga zwemmen
Mart Hoogkamer boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Mart Hoogkamer inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Mart Hoogkamer door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Mart Hoogkamer

Soort Artiest: Volks Artiesten

Ik ga zwemmen

Met zijn deelname aan Holland’s Got Talent 2016 maakt Mart Hoogkamer de weg vrij voor een nieuwe generatie volkszangers. Mart is nog jong, geboren in 1998, maar de warme klank van zijn stem verraadt zijn jarenlange ervaring met het levenslied. Zijn authentieke optredens in de talentshow blijven niet onopgemerkt in de media en met het nummer Liefde van Willy Alberti raakt hij de harten van velen.

Niet alleen door de jury, maar ook door de familie Alberti zelf wordt Mart de nieuwe Willy Alberti genoemd. Dat leidt tot een bijzondere samenwerking: in september 2016 brengt hij samen met Willeke Alberti de single Lachen, Beetje Huilen uit. Uiteindelijk wordt Mart tweede bij Holland’s Got Talent en dat blijkt de start van een prachtige carrière.

Op 9 augustus 2020 heeft Mart geschiedenis geschreven en wereldwijd viraal gegaan met zijn vertolking van “uncained melody” vanaf het Spaanse strand dit filmpje is inmiddels 66,7 miljoen keer bekeken.
Hierna werd besloten een Live Stream Concert “Sweet Memories” te geven vanuit een lege schouwburg in Leiden, hier keken duizenden mensen naar.

Nog voor de Corona pandemie begon waren we op een zelf georganiseerd schrijfkamp geweest met Lange Frans en een aantal andere rappers en tekstschrijvers, op dit schrijfkamp is de Monsterhit “Ik ga zwemmen” geboren.

Rond Juli 2021 ging de Lockdown er weer vanaf in Nederland en besloten wij “Ik ga zwemmen” uit te brengen, wat er toen gebeurde is inmiddels bij iedereen bekend alle records werden verbroken van Spotify tot de Nederlandse Top 40.

In Februari 2022 kwam de samenwerking met Maradonnie uit “Ik ben nog lang niet moe” uit, deze belandde in de Nederlandse Top 40 en is inmiddels goud.

8 en 9 April 2022 kreeg Mart het voor elkaar om Ahoy Rotterdam 2 keer uit te verkopen en vervolgens kon hij op 11 April z’n eerste EDISON ophalen.

Zingen zit hem in het bloed. Mart Hoogkamer senior deed in zijn jonge jaren ook mee aan een talentenjacht en bracht daarna een cover uit van de hit Wij Blijven Vrienden. Geïnspireerd door zijn muzikale vader, begon Mart al op zesjarige leeftijd met zingen op feesten en partijen. Op zijn tiende stond hij in het Gelredome, waar hij met Gordon en René Froger zong in de finale van Kinderen zingen met sterren. Dan al heeft Mart een voorkeur voor de levensliederen van Willy Alberti en André Hazes, volkshelden die hij ook daarna regelmatig zal eren met zijn repertoire.

Boek nu Mart Hoogkamer

Vraag vrijblijvend een optreden van Mart Hoogkamer aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Mart Hoogkamer?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Mart Hoogkamer?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Mart Hoogkamer op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Mart Hoogkamer voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Mart Hoogkamer in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back