• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Ransom boeken?

Fistpumpin'
Ransom boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Ransom inhuren voor een optreden?

Vanaf €1.250 Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Ransom door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Ransom

Fistpumpin'

Het begon allemaal in maart 2015, toen Ransom optrad in de beroemde Pussy lounge Wintercircus. Hun naam werd onmiddellijk bepaald door de release van ‘Fistpumpin’ ‘, die een’ ‘massive floor killer’ ‘werd. Het geluid van Ransom staat bekend om de feelgood-vibe die ze weten te verwerken in elk nummer dat Ransom maakt.

Gekleed in pakken, in combinatie met een koffer gevuld met Beats ’n Bills, kun je je beter overgeven, omdat je niet kunt ontsnappen.
Onlangs heeft Ransom de opvolger van ‘Fistpumpin’ ‘genaamd’ Bomberman 2017 ‘uitgebracht en er komt nog meer. In de nabije toekomst zullen ze een remix van ‘All The Ladies’ uitbrengen van LNY TNZ en Ransom werd ook gevraagd om de WHITE-cd van de meest uitverkochte hardere stijlencompilatie te mixen: The Defqon.1 CD.

2017 is naast muziek, ook het jaar waarin hun eigen concept werd geboren, genaamd ‘Ransomnia’, waar verschillende artiesten tijdens deze nachten vol waanzin meedoen aan Ransom. Een ander hoogtepunt was de uitnodiging van Tomorrowland. Naast het spelen op het festival hadden ze de eer om hun verhaal te vertellen in de Tomorrowland-krant.

Boek nu Ransom

Vraag vrijblijvend een optreden van Ransom aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Ransom?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf €1.250.
Hoe lang duurt een optreden van Ransom?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Ransom op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Ransom voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Ransom in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back