• NSensationele Artiesten
  • NEenvoudig & snel boeken
  • NEerlijke prijzen
  • NErkend boekingskantoor

Exclusieve artiesten

DJ Willem de Wijs, DJ Jantje, De Fik Erin & LA Sound boek je exclusief bij Sensation Bookings

Boek exclusieve artiesten bij Sensation Bookings

  • Boekingen
  • Management
  • Advies & Ondersteuning
  • wMedia & communicatie

Sensation Bookings vertegenwoordigt verschillende exclusieve artiesten. Deze exclusieve artiesten boek je direct bij Sensation Bookings. 

Naast de organisatie rondom alle boekingen, neemt Sensation Bookings ook het management van deze artiesten op zich. Dit houdt in de contractuele zaken, (social) media en communicatie, maar ook een adviserende en ondersteunende rol. Dit om samen met “onze” artiesten heel veel sensationele momenten te creëren.

Wat jij mag verwachten van Sensation Bookings als artiesten management? Een creatieve én zakelijke stap verder zetten! Exclusieve podium plaatsen waar je al jaren van droomt en creatieve brains om jouw artiesten concepten continu te verbeteren.

Direct een (exclusieve) boeking aanvragen? Dan ben je bij Sensation Bookings aan het juiste adres.

Liever persoonlijk contact?

Onze Booking Agents staan altijd klaar om je te helpen bij het vinden van een DJ, Artiest of Band die perfect op je muzikale wensen aansluit. Al een voorkeur maar meer informatie nodig? Ook dan helpen we je uiteraard graag!
Feest & Apres-ski DJ

DJ Willem de Wijs

BijZijn is meemaken!

“Bijzijn is meemaken” is niet voor niets de slogan van Willem de Wijs.
Het hele jaar door is Willem actief op de grotere festivals en evenementen in zowel binnen- als buitenland.

Willem is dan ook al 4x uitgeroepen tot beste feest dj van Nederland!
Een maximaal aantal hits worden in sneltreinvaart op je afgevuurd.

Willem’s aanstekelijke en enthousiasmeren stem zorgt voor een onvergetelijke sfeer en unieke feestbeleving!

Allround DJ's

LA Sound

Alles geven, let's go!

Dit energieke team zorgt voor dubbel & dwars feest. Overal waar LA Sound achter de draaitafel kruipt weten zijn te scoren.

Luke legt hem voor, Aaron kopt hem Erin… Bam Raak!

Met een allround mix van feest, hardstyle, guilty pleasure en gouwe ouwe’s is het bij ieder publiek altijd raak! Het resultaat? Een uit elkaar geklapte pioneer-set en afgematte microfoon.

Het interactieve duo is op elkaar ingespeeld en heeft maar 1 missie: iedere partij uitspelen waarbij alle voetje op de dansvloer zijn geweest!

Feestband

De Fik Erin

De licht ontvlambare feestband

Deze Brabantse bende gaat door het vuur en zorgt altijd voor een oververhit podium.

Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys er op hoog tempo doorheen gebrand. Hierbij zetten de mannen een fijne afwisseling van eigen feestnummers en covers van bekende meezingers uit welk bouwjaar dan ook in.

Met een hoge dosis “La La La” in het repertoire worden alle handen beslist de lucht in gevuurd en staat het feestvolk in vuur en vlam. Na een optreden van De Fik Erin moet de boel gegarandeerd geblust worden, dus zorg dat de tap rijkelijk stroomt!

DJ Act

Paniekzaaiers

Ongeremde paniek!

Dit ervaren feestduo zorgt voor ongeremde paniek! Overal waar zij komen, planten zij energieke partypaniek.

Het geheim achter dit paniekrecept? Eerst zaaien dan maaien, zo simpel is het! Vanaf seconde 1 weten Paniekzaaiers de aandacht te trekken. Vervolgens klappen ze er 60 minuten bovenop met de laatste hits, vetste beukers, lalala meezingers en de meest vunzige deuntjes. Denk jij dat de voeten, billen, heupen en andere onderdelen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar!

DJ Act

DJ Jantje

Are You Ready!

DJ Jantje, oftewel de Facebooksensatie van 2018/2019, is op dit moment een van de populairste party DJ’s van Nederland. Zijn doorbraak kwam nadat hij op een doodnormale donderdag besloot LIVE te gaan op Facebook en daar een uurtje te draaien. Echter liep dit, weten we nu, helemaal uit de hand. Zijn volgers vonden het zo leuk, dat zijn LIVE video’s massaal werden gedeeld en geliked. Van 50 LIVE kijkers groeide het al snel naar 500, 1000 tot zelfs 2500 LIVE kijkers. Binnen 24 uur worden zijn LIVE video’s vaak meer dan 100.000 keer bekeken in meerdere landen; Nederland. België, Duitsland en zelfs in America is het al opgemerkt.