• NSensationele Artiesten
  • NEenvoudig & snel boeken
  • NEerlijke prijzen
  • NErkend boekingskantoor

Allround DJ's boeken?

De alleskunner onder de DJ's

Bij allround DJ’s komen alle genres, van a tot z, voorbij en worden ze flitsend in elkaar over gemixt! Allround DJ’s zijn te boeken voor een breed publiek van jong tot oud. Allround DJ’s voelen het publiek aan en weten hoe ze de muziek moeten aanpassen. Van 90’s tot urban alles zit in het repertoire van een allround DJ.

DJ's

Sorteren
Prijs Vanaf € 795,-

DJ Rubin

Ciao de Baco
Vanaf € 795,-

Feest DJ Bas

Muziekstijlen van links naar rechts
Prijs op aanvraag

DJ Kyle

Geboren in de feesttent!
Prijs op aanvraag

DJ Jerome

Gegarandeerd FEEST!
Vanaf € 495,-

LA Sound

Alles geven, let's go!

Ben je op zoek naar een DJ voor jouw feest?

Met een allround DJ wordt er gegarandeerd gedanst tot in de vroege uurtjes. Een allround DJ draait alles wat jij graag hoort. Van Nederlandstalig, hardstyle, top 40, de 'Gouwe Ouwe' klassiekers met een foxtrotje tussendoor tot dance en urban. Lastig om te kiezen? Met DJ Coenio is het altijd feest in de tent!

Trouwen, bedrijfsfeest of verjaardag?

Een allround DJ is een perfecte keuze voor iedere gelegenheid. Of je nu de meest onvergetelijke avond tijdens jouw bruiloft wilt beleven, de kanjers van jouw bedrijf wilt verrassen met een feestelijke avond of je verjaardag wilt vieren. Een allround DJ voelt precies aan welke muziek het publiek graag hoort en past de muziek hier zonder moeite op aan.

Boek je favoriete DJ, artiest of band.

Ben je er nog niet aan uit of het aan allround DJ wordt? We hebben nog heel wat andere opties voor je. Zo brengt een Feest & après-ski DJ , Hardstyle DJ of urban & house DJ jouw feest ook tot grote hoogte. Liever een artiest of band ? Dit kan natuurlijk ook. Neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Jouw DJ, Artiest of Band nog niet gevonden? Geen zorgen...

Wij helpen je graag verder met het vinden van het perfecte optreden voor jouw feest of evenement. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Meer inspiratie nodig of nog zoekende naar de perfecte line-up? Ook op het gebied van programmering hebben we veel ervaring met het selecteren van de juiste artiesten voor jouw event.