• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Paniekzaaiers boeken?

Ongeremde Paniek!
Paniekzaaiers boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Paniekzaaiers inhuren voor een optreden?

Vanaf €995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Paniekzaaiers door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Paniekzaaiers

Ongeremde Paniek!

Dit ervaren feestduo zorgt voor ongeremde paniek! Overal waar zij komen, planten zij energieke partypaniek.

Het geheim achter dit paniekrecept? Eerst zaaien dan maaien, zo simpel is het! Vanaf seconde 1 weten Paniekzaaiers de aandacht te trekken. Vervolgens klappen ze er 60 minuten bovenop met de laatste hits, vetste beukers, lalala meezingers en de meest vunzige deuntjes. Denk jij dat de voeten, billen, heupen en andere onderdelen van het lichaam stil kunnen blijven staan tijdens deze act? Vergeet het maar!

Met de gewilde paniekknop centraal op het podium, is geen één festival, tent, schuur of plein meer veilig. De knop staat roodgloeiend de gehele show. Door de verrassende showelementen op onverwachte momenten, ontstaat er totale paniek.

“Don’t touch it!”

Met meer dan 20 jaar maximale party ervaring als feest DJ’s en intensief feestspeurwerk, weten zij hoe ze iedere partij moeten bezaaien met paniek. Door de feest-chaos van Willem de Wijs te bundelen met de muzikale krachten van Feest DJ Bas, is er een unieke dj-act geplant: PANIEKZAAIERS!

Boek nu Paniekzaaiers

Vraag vrijblijvend een optreden van Paniekzaaiers aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Paniekzaaiers?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf €995,- .
Hoe lang duurt een optreden van Paniekzaaiers?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Paniekzaaiers op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Paniekzaaiers voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Paniekzaaiers in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back