• NSensationele Artiesten
  • NEenvoudig & snel boeken
  • NEerlijke prijzen
  • NErkend boekingskantoor

Dj Acts boeken?

DJ thema's met extra beleving

Boek je een DJ Act? Dan boek je een extra beleving. DJ Acts zorgen ervoor dat jouw feest of festival binnen een uur wordt omgetoverd tot party-walhalla! DJ acts bestaan vaak uit meerdere personen, waarvan één MC. Door de combinatie DJ en MC krijg je extra interactie met het publiek. DJ Acts zijn te boeken in verschillende stylen zoals Freestyle, Feest, Urban, Hardstyle en voor iedere gelegenheid in te zetten.

DJ's

Sorteren
Prijs op aanvraag

Fatguys

FAT Feestjes

Boek dé DJ act voor jouw feest.


Met een DJ act kies je voor PARTY POWER! Binnen één uur wordt jouw feest, festival of evenement omgetoverd tot party-walhalla. Een DJ act bestaat vaak uit meerdere personen, waarvan één MC. Deze combinatie zorgt voor extra interactie met het publiek. Buren van de Brandweer, Feest DJ Ruud, DJ jantje en Ransom brengt jouw feest tot een hoogtepunt!

Maak van jouw bruiloft, bedrijfsfeest of festival een top feest!


Een feestje organiseren doe je vaak niet dagelijks. Dat het feest een fantastische avond moet worden, ligt natuurlijk wel vast. Wij helpen je dan ook graag verder met het vinden van de perfecte DJ act. Heb je vragen bij het vinden of aanvragen van je favoriete act? Neem dan gerust even contact op met ons.

Hier boek je je favoriete DJ, artiest of band.


Toch niet op zoek naar een DJ act? Dan hebben we natuurlijk nog veel meer bekende DJ’s, artiesten en bands die je bij Sensation Bookings kunt boeken. Van Feest & après-ski DJ, Engelstalige artiesten tot boeren rockbands boek je gemakkelijk online.

Jouw DJ, Artiest of Band nog niet gevonden? Geen zorgen...

Wij helpen je graag verder met het vinden van het perfecte optreden voor jouw feest of evenement. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Meer inspiratie nodig of nog zoekende naar de perfecte line-up? Ook op het gebied van programmering hebben we veel ervaring met het selecteren van de juiste artiesten voor jouw event.