• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

STOOT! boeken?

In een stoot feest!
STOOT! boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

STOOT! inhuren voor een optreden?

Vanaf € 4.495, - Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek STOOT! door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 3 x 50 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 9

Alles over STOOT!

Soort Band: Coverbands / Feestbands

In een stoot feest!

De altijd energieke muzikanten van STOOT! hebben hun show volledig ingericht voor het bredere publiek en dit biedt een groot diversiteit aan muziek. Iedereen moet plezier hebben en dan is de avond geslaagd volgens STOOT!

De beste hits van nu, grote hits van toen, vormen samen een groot feest der herkenning. De muzikanten van STOOT! zijn al jaren samen actief en begeleiden ook zo nu en dan de grote namen uit het land.

Het concept van STOOT! is een garantie voor een spetterend feest, maar de kwaliteit van de muzikanten is minstens zo belangrijk. Alles klinkt echt zoals het hoort, met stuk voor stuk ras entertainers. U wordt meegenomen in een avondje STOOT! zodra u het podium nadert. Met STOOT! haalt u dus een ware topband in huis die o.a. al op Paaspop, Palm Parkies en vele andere grote festivals stond. Maar natuurlijk kan STOOT! ook met een oplossing komen voor bedrijfsfeesten, bruiloften en andere partijen.

Boek nu STOOT!

Vraag vrijblijvend een optreden van STOOT! aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van STOOT!?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 4.495, -.
Hoe lang duurt een optreden van STOOT!?
De lengte van een optreden is: 3 x 50 minuten.
Met hoeveel personen treed STOOT! op?
De bezetting bestaat uit: 9 perso(o)n(en).
Waar is STOOT! voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

STOOT! in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back