• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

This Is Beethoven boeken?

Special Energy
This Is Beethoven boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

This Is Beethoven inhuren voor een optreden?

Vanaf € 8.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek This Is Beethoven door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 3 x 45 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. licht / geluid tot 1500 personen

  Geluid

 • Bezetting: 6

Alles over This Is Beethoven

Soort Band: Coverbands / Feestbands

Special Energy

Nederland kent Beethoven inmiddels als vernieuwende en professionele band die het begrip coverband door de jaren heen een nieuwe betekenis heeft gegeven. Nu is de tijd om hier weer een flinke schep bovenop te doen en de definitie van een coverband wederom naar een hoger level te tillen. Een level dat alleen “This is Beethoven” kan waarmaken! Nieuwe naam, nieuwe show, nieuwe technische hoogstandjes, nieuwe energy:

“This is Beethoven” brengt een weergaloze show waarbij de grootste wereldartiesten in volle glorie naar je toekomen. Beyoncé, Michael Jackson, Bruno Mars; we don’t just play the songs! Denk Ziggo Dome, denk Halftime Superbowl… Onze zangers en zangeres kunnen niet alleen fantastisch zingen, maar dansen de sterren van de hemel waardoor je je in combinatie met op maat gemaakte video, bij een concert waant. Een ledwall van maar liefst max. 14 meter , in een u-vorm gebouwd, vormt het decor van deze unieke show. Special FX als Laser en Streamers maken het af.

Naast deze highlights gaat het dak er natuurlijk af met een zeer uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Dance- R&B- en Rockhits vanaf de ’90. Deze show is uniek in Nederland en daarbuiten, de overtreffende trap van “coverband”, you have to see it to believe it!

Boek nu This Is Beethoven

Vraag vrijblijvend een optreden van This Is Beethoven aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van This Is Beethoven?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 8.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van This Is Beethoven?
De lengte van een optreden is: 3 x 45 minuten.
Met hoeveel personen treed This Is Beethoven op?
De bezetting bestaat uit: 6 perso(o)n(en).
Waar is This Is Beethoven voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

This Is Beethoven in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back