• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

The Euro’s boeken?

We've got you covered!
The Euro’s boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

The Euro’s inhuren voor een optreden?

Vanaf € 4.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek The Euro’s door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten + 1 x 75 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 3

Alles over The Euro’s

Soort Band: Coverbands / Feestbands

We've got you covered!

The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 super hits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Volledig uit je dak gaan is een vereiste. Avond na avond brengen The Euros een absurde en energieke show in een uniek decor met een mega videowall, CO2 kanonnen en veel meer!! Sinds een aantal jaren hebben The Euros ook steeds meer succes met eigen geschreven singles waarmee ze inmiddels scoren op de landelijke radiostations.

Met ieder jaar meer dan 100 optredens in binnen- en buitenland, waaronder in Afghanistan, Oostenrijk en Belgie, maar ook op de Nijmeegse Vierdaagse, Festyland en De Zwarte Cross laten The Euros zien dat ze alle podia aankunnen.

Boek nu The Euro’s

Vraag vrijblijvend een optreden van The Euro’s aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van The Euro’s?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 4.495,-.
Hoe lang duurt een optreden van The Euro’s?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten + 1 x 75 minuten.
Met hoeveel personen treed The Euro’s op?
De bezetting bestaat uit: 3 perso(o)n(en).
Waar is The Euro’s voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

The Euro’s in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back