• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Zany boeken?

Raven is leven!
Zany boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Zany inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.250,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Zany door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Zany

Raven is leven!

Al meer dan een decennium staat Zany aan de top van de scene – hij treed meerdere keren op elk groot Nederlands festival en op een groot aantal grote internationale evenementen. Waarom? Heel eenvoudig, een Zany-optreden zorgt gegarandeerd voor een feestje. Een combinatie van energie op het podium, en een echte DJ. Voor progressie en een stijlvolle mixstijl zijn altijd de basis geweest van zijn uitvoerend succes en er is in de loop der jaren weinig veranderd. Tegenwoordig is Zany nog steeds druk in de studio om de volgende Fusion-hit te maken en blijft week in week uit optreden in heel Nederland en daarbuiten. Hij probeert nu zijn liefde voor hardstyle op een meer uitgebreide manier te delen. Dat wil zeggen, met een freestyle-sound. Hardstyle gaat en zal altijd om het feest draaien. Het heeft het vermogen om te prikkelen, euforie op te roepen en bassfaces bij elke toeschouwer te geven. Door het genre met een freestyle-sound te benaderen, kan Zany het genre opnieuw ontwikkelen! Hardstyle draait om plezier maken. Er is geen betere man voor deze verandering dan Zany.

Boek nu Zany

Vraag vrijblijvend een optreden van Zany aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Zany?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.250,-.
Hoe lang duurt een optreden van Zany?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Zany op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Zany voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Zany in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back