• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Zanger Hans boeken?

500 ml
Zanger Hans boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Zanger Hans inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Zanger Hans door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 25 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Zanger Hans

Soort Artiest: Feest Artiesten

500 ml

Meer dan één miljoen keer! Zo vaak werden de video’s van Zanger Hans bekeken op verschillende sociale mediakanalen als Facebook en Insta! Inmiddels heeft Joel Borelli, zoals Hans eigenlijk heet, dan ook vele Natnekken – zo noemt hij zijn volgers – om zich heen weten te verzamelen. Tijdens carnaval 2019 kwam Hanske gewapend met zijn knalrode keytar en piano de boel op niveau omlaaghalen in allerhande kroegen en feesttenten. Hans is alleen tijdens en rondom carnaval te boeken. Een spetterend optreden van Hans duurt 25 minuten, waarbij hij uiteraard zijn krakers ‘500ml’, ‘Pita Kaas’ en ‘Ik heb jouw zus nie gevat’ zingt, maar ook andere meezingers de revue laat passeren. Zet die Schültenbrau maar vast kou!

Boek nu Zanger Hans

Vraag vrijblijvend een optreden van Zanger Hans aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Zanger Hans?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Zanger Hans?
De lengte van een optreden is: 1 x 25 minuten.
Met hoeveel personen treed Zanger Hans op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Zanger Hans voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Zanger Hans in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back