• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Waylon boeken?

Outlaw In 'Em
Waylon boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Waylon inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Waylon door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf In overleg

  Duur optreden

 • zOp aanvraag

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Waylon

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Outlaw In 'Em

Waylon tekende als eerste Nederlander bij het beroemde Motown label. Als jong knulletje is Waylon al geobsedeerd door countrymuziek. Zijn grote kans lijkt te komen als hij in het Mekka van de countrymuziek Nashville een plaat mag opnemen. Deze plaat is er echter nooit uitgebracht.

Maar Waylon geeft niet op en vestigt zich voor ene jaar in de Verenigde Staten. Daar mag hij optreden met zijn idool Waylon Jennings. Na het overlijden van deze countrylegende keert Waylon terug naar Nederland, waar hij meedoet met Hollands Got Talent. Hij wordt tweede. Waylon wordt opgemerkt door Universal, die hem onderbrengt bij het legendarische Motown platenlabel, waar ook o.a. Michael Jackson, Stevie Wonder en de Supremes naam maakten.

Zijn eerste album ‘Wicked Ways’ behaalt de platina status en ook zijn tweede album ‘After All’ doet het goed.

In 2014 levert Waylon een unieke prestatie door tweede te worden op het Eurovisie Songfestival. Hij deed dit samen met Ilse DeLange onder de gezamenlijke naam ‘The Common Linnets’. De tweede plek is de beste prestatie van Nederlands sinds 1975 waarmee de single ook meteen in 11 landen op nummer één binnenkwam op iTunes en nog eens in 23 andere Europese landen in de iTunes top-10. Waylon is intussen druk bezig met nieuw materiaal en een nieuw album.

Na het succes op het Eurovisie Songfestival komt Waylon nu met zijn derde studioalbum ‘Heaven After Midnight’. Het album komt na zijn release meteen binnen op nummer één in de album top-100. ‘Heaven After Midnight’ is opgenomen in Nashville, de bakermat van de countrymuziek. De clip van leadsingle ‘Love Drunk’ is tevens in Amerika opgenomen.

Boek nu Waylon

Vraag vrijblijvend een optreden van Waylon aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Waylon?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Waylon?
De lengte van een optreden is: In overleg.
Met hoeveel personen treed Waylon op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Waylon voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Waylon in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back