• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Vieze Jack boeken?

De hut verbouwen
Vieze Jack boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Vieze Jack inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Vieze Jack door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Vieze Jack

Soort Artiest: Feest Artiesten

De hut verbouwen

Vieze Jack is de meest sexy feest artiest van de Nederlandse showbusiness. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning, ongenuanceerde grappen en sexy moves weet hij elke ruimte te verbouwen tot een interactief feest.

Zijn hit ‘Captain Jack’ is meer dan 5 miljoen keer bekeken op YouTube en werd bekroond tot de nummer 1 carnavalskraker van 2016. Na het lanceren van zijn hits ‘Brandweerman Jack’ (2017), ‘Stuntpiloot Jack (2018) en ‘De Jack Express’ (2019) is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia.

Elk jaar brengt Jack een nieuwe rammer van een feesthit uit en nu is hij niet meer weg te slaan van de Nederlandse podia. Zijn videoclips kunnen op YouTube telkens weer rekenen op miljoenen views. En niet alleen op YouTube; zijn feestplaat “De Hut Verbouwen” veroverde begin 2020 de nr.1 positie in de iTunes hitlijst. En in 2022 heeft Jack net als iedereen maar één wens; NIET NAAR HUIS TOE ! Vieze Jack is een enthousiast podiumbeest en beschikt over een bijzonder improvisatievermogen dat hij gebruikt om met het publiek te interacteren. Met meer dan 15 jaar fulltime podiumervaring speelt Jack in een handomdraai de zaal plat en weet hij iedereen om zijn vinger te winden. Reden genoeg om Vieze Jack te boeken voor ieder feestje waar het dak eraf moet. Natuurlijk neemt Jack altijd zijn sexy danseressen mee; De Jacketietas!

Boek nu Vieze Jack

Vraag vrijblijvend een optreden van Vieze Jack aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Vieze Jack?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.495,-.
Hoe lang duurt een optreden van Vieze Jack?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Vieze Jack op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Vieze Jack voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Vieze Jack in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back