• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Tony Junior boeken?

Tony Junior boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Tony Junior inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Tony Junior door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Tony Junior

Boek je Tony Junior, dan rock je maximaal! De muziek is hem met de paplepel ingegoten. Drummen, produceren en performen. In vele opzichten is Tony een toonaangevende Rock ‘n Roll artiest. Met zijn remake van het nummer ‘Loesje’ laat Tony Junior zich in 2010 horen bij het grote publiek. Een jaar doet hij dit succes met de remix ‘You ain’t seen nothing yet’ nog eens over. Zijn latest release is de hardstyle edit van “Dat heb jij gedaan’, origineel van Meau. Dit zorgt dan ook voor een aantal mooie samenwerkingen met namen als DJ Tiësto, Nervo en Steve Aoki.

Tony rockt en toert het hele jaar door over de hele wereld. Zijn succes brengt hem van Europa naar Azië en ver daarbuiten. Festivals en evenementen als Tomorrowland, Ultra, Mysteryland, It’s The Ship, ISY Festival China, Dance Valley hebben al eerder in de agenda van Tony Junior gestaan. Deze Utrechter verovert met zijn muziek en charismatische voorkomen de wereld!

Wil je Tony Junior boeken? Vul dan gemakkelijk en snel ons vrijblijvende aanvraagformulier in.

Boek nu Tony Junior

Vraag vrijblijvend een optreden van Tony Junior aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Tony Junior?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Tony Junior?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Tony Junior op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Tony Junior voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Tony Junior in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back