• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Team Rush Hour boeken?

Bumperkleven!
Team Rush Hour boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Team Rush Hour inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.610,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Team Rush Hour door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Team Rush Hour

Bumperkleven!

Team Rush Hour is onmisbaar in de club- en festivalscene. Met een heerlijke mix van Moombahton, Dancehall, House en Urban wisten deze heren zich al op vele line-ups in binnen- en buitenland te storten.

Naast het geven van talloze shows heeft Team Rush Hour altijd evenveel tijd aan hun eigen muziek besteedt. Ze hebben ondertussen miljoenen plays, streams en downloads op hun tracks, bootlegs, mixtape en ze blijven groeien.

Met een gouden plaat voor hun single ‘Oh Na Na’, diverse tracks met de beste Nederlandse urban artiesten en producties voor vele bekende artiesten, blijft de erkenning en steun vanuit de scene dagelijks groeien.

Boek nu Team Rush Hour

Vraag vrijblijvend een optreden van Team Rush Hour aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Team Rush Hour?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.610,-.
Hoe lang duurt een optreden van Team Rush Hour?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Team Rush Hour op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Team Rush Hour voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Team Rush Hour in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back