• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Ronnie Ruysdael boeken?

Hé lieve schat!
Ronnie Ruysdael boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Ronnie Ruysdael inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.395,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Ronnie Ruysdael door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Ronnie Ruysdael

Soort Artiest: Feest Artiesten

Hé lieve schat!

Ronnie Ruysdael = 100% polonaisegarantie.
In het Nederlandse artiestenwereldje is Ronnie Ruysdael altijd al een vreemde eend in de bijt geweest. In zijn glitteroutfit, voorzien van bakkebaarden, gouden tanden en behangen met extravagante sieraden trekt hij al decennialang het land in om de boel op de kop te zetten. De ene keer in een tent waar ook Miss Montreal of Anouk optreedt, de andere keer net na of voor Stef Ekkel, Jannes of Snollebollekes. En zijn die er allemaal niet, dan zorgt hij in zijn eentje dat het dak er af gaat.

Ronnie Ruysdael = ouderwets gezellig feest.
Voor wie van een ouderwets gezellig feestje houdt, is Ronnie Ruysdael de perfecte artiest. Er wordt gelachen, gesprongen, meegezongen en altijd gaat het publiek in een lange polonaise door de zaal, met in 1 hand een vlaggetje en de andere hand op de schouder van de voorganger. En die voorganger kan zomaar je bakker, badjuf, vader of oma zijn, want Ronnie is van iedereen. Iedere generatie en iedere laag van de bevolking voelt zich aangesproken wanneer hij het publiek op één van zijn hitjes trakteert.

Ronnie Ruysdael zingt eigen liedjes.
‘Dans je de hele nacht met mij’, ‘Alé Hoempada’, ‘Eet veel bananen’, ‘Japapa’, ‘De koning van de polonaise’, ‘Zwemmen zonder slip’, ‘Zwaai met je mobiel’ zijn zomaar wat titels van nummers die verpakt in een interactieve show aan je voorbij kunnen komen.

Ronnie Ruysdael heeft altijd een koffer vol cadeaus.
En terwijl hij staat te zingen gooit hij nonchalant zwaaihandjes, vlaggetjes en andere cadeau-artikelen de zaal in. Want zijn koffer is onuitputtelijk.
Het publiek gaat na afloop dan ook voorzien van een glimlach én een leuk aandenken richting de fiets. Want auto rijden is er meestal niet meer bij 😉

Ronnie Ruysdael gaat door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!
Onder het motto: ‘Ik ga door tot iedereen een gaatje in z’n knetter heeft!’ weet deze koning van de polonaise keer op keer alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.

De Koning van de Polonaise herken je aan zijn glitterpakken, zijn bakkebaarden en zijn gouden tanden.

Boek nu Ronnie Ruysdael

Vraag vrijblijvend een optreden van Ronnie Ruysdael aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Ronnie Ruysdael?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.395,-.
Hoe lang duurt een optreden van Ronnie Ruysdael?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Ronnie Ruysdael op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Ronnie Ruysdael voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Ronnie Ruysdael in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back