• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Rene Karst boeken?

Atje Voor De Sfeer
Rene Karst boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Rene Karst inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Rene Karst door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 300 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Rene Karst

Soort Artiest: Feest Artiesten

Atje Voor De Sfeer

Al op tienjarige leeftijd schrijft de sympathieke Rene Karst zijn eerste liedje. Hij treedt jarenlang op met zijn moeder onder de naam Duo Karst. Dit duo wordt in de kleinkunstscene gewaardeerd om hun Drentse liedjes met prachtige teksten. Samen brengen ze 25 albums uit waarvan er eentje zelfs de gouden status bereikt. Na dertig jaar op de bühne doet zijn moeder een stapje terug. Op dat moment breekt voor René een tijd van bezinning aan. De muziek is zijn lust en zijn leven, welke weg zal hij in slaan? Hij neemt een besluit: zingen in het Nederlands. Met feestelijke muziek het publiek veroveren. Theaterzalen worden ingeruild voor feestcafés en mega piratenparty’s, en met succes!

In 2007 ontstaat het liedje ‘Supergave Tijd’. Een hit is geboren. René krijgt er zelfs landelijke bekendheid mee. Diverse albums en succesvolle singles als ‘Ik Wil Zo Graag Weer Twintig Zijn’, ‘Op De Tafel Dansen’, ‘Helemaal Niets’ en ‘Hollanders’ volgen. De gekte breekt echter pas écht los als René samen met zijn goede vriend Stef Ekkel de megahit ‘Liever Te Dik In De Kist’ schrijft. Deze ultieme feesthit, inmiddels goed voor meer dan 11 miljoen views op YouTube, wordt de hit van het jaar en Stef en René zien iedere feesttent van binnen en buiten. Een tweede (duet)single, ‘We Zijn Nog Beter Als We Dronken Zijn’, volgt en bereikt eveneens de hoogste regionen van de hitlijsten.

Eind 2018 slaat René een nieuwe weg in en tekent een contract bij platenmaatschappij Dino Music. Met een nieuw team brengt hij singles als ‘Skol Cheers Proost’ en dé hit van 2019, ‘Atje Voor De Sfeer’ uit. Voor ‘Atje’ ontvangt hij in 2019 zelfs een Buma Award voor ‘Grootste Feesthit’. Ook op tv valt René op. Al twee seizoenen lang is hij iedere vrijdag te zien als jurylid van het populaire ‘All Together Now’, gepresenteerd door Chantal Janzen. Op Radio 538 is René iedere maandagochtend te horen met zijn muzikale afsluiting van het weekend in ‘De 538 Ochtendshow met Frank’.

In 2020 wordt René voor zijn album ‘Atje Voor De Sfeer En Andere Sfeermakers’ genomineerd voor een Edison. Daarnaast brengt hij samen met de band Bökkers de single ‘Bos Hout Voor De Deur’ uit, naar aanleiding van een gastoptreden bij de band in Paradiso Amsterdam. In maart raakt René, vlák na de release van de single ‘Annemarie’, besmet met het Corona virus en wordt hij zelfs opgenomen in het ziekenhuis. René herstelt en brengt eind september de single ‘Tarwesmoothie’ uit.

Samen met Jan Tekstra schrijft René begin 2021 een aantal liedjes in country stijl. Vanwege de Corona crisis heeft het weinig zin om feestmuziek uit te brengen en dus ontstaat het idee om deze country liedjes op te nemen. Een droom van René komt uit en het mini-album (EP) ‘Tevreden & Tequila’ is een feit! De single ‘Kolen Op Het Vuur’ komt in het voorjaar uit en doet het goed. Het is de ideale BBQ plaat!

In de zomer van 2021 doet René mee aan het SBS6 programma ‘De Alleskunner VIPS’. Hij schopt het tot de tiende plek (van de 35!) en is populair onder de kijkers. Als de Corona maatregelen eindelijk worden versoepeld is het tijd voor nieuwe singles als ‘Una Cerveza Por Favor’ en ‘Dat Interesseert Me Echt Geen Ene Reet’.

Ondertussen worden de optredens van René steeds populairder. Als geen ander weet ‘de man met de groene bril’ zijn repertoire namelijk aan te passen aan zijn publiek, iets wat hem uniek in zijn soort maakt en zeer gewaardeerd bij collega artiesten.

Wie googelt op zijn naam, vindt een veelzijdig persoon. Naast artiest is René namelijk ook schrijver van liedjes voor Nederlandse artiesten als Frans Duijts en Wolter Kroes. Ook zet hij zich in voor goede doelen als Stichting Lezen & Schrijven en maakt hij af en toe nog een uitstapje naar het theater met kleine liedjes. René prijst zich gelukkig met zijn muzikaal bestaan: “Ik vind het geweldig als ik mensen op de tafels en stoelen zie klimmen om te dansen. Dan doe ik het goed.” Liedjes met een hoog meezinggehalte. Cabareteske teksten die een breed publiek aanspreken. Voeg er een akoestische gitaar aan toe en je hebt een combinatie om je vingers bij af te likken!

Boek nu Rene Karst

Vraag vrijblijvend een optreden van Rene Karst aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Rene Karst?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Rene Karst?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Rene Karst op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Rene Karst voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Rene Karst in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back