• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Rave van Fortuin boeken?

Muzikale achtbaan
Rave van Fortuin boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Rave van Fortuin inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.600,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Rave van Fortuin door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 120 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 6

Alles over Rave van Fortuin

Soort DJ: Dj Acts

Muzikale achtbaan

De energieke raddraaiers van Rave van Fortuin trekken je moeiteloos mee in een muzikale achtbaan. Aan de hand van een rad vol muziekstijlen word je ieder kwartier op een gloednieuw feest getrakteerd. Het resultaat? Eén groot feest der herkenning en een avond bomvol afwisseling. Wanneer de ene DJ nog bezig is met opzwepende classics staat de volgende alweer klaar met een portie onvervalste meezingers.

Er is voor ieder wat wils; Guilty 90’s, Hip Hop, Après Ski, Hakkûh, Zomerhits, Springen en nog veel meer. Je kunt het zo gek niet bedenken of de DJ’s en presentator weten er wel raad mee. Van mainstage tot tentfeest, van lustrum tot poppodium en van carnaval tot festival… deze heren pakken je op en laten je niet meer gaan. Het is dan ook niet voor niets dat Rave van Fortuin al podia heeft mogen betreden als Solar Weekend, Mysteryland, TivoliVredenburg, Ziggo Dome, Effenaar, Zwarte Cross, Paaspop, 013 Tilburg en ga zo maar door!

Rave van Fortuin staat voor onversneden feest, muzikale afwisseling en pure energie. Stilstaan bij deze gasten is niet alleen verboden, het is ook nog eens onmogelijk!

Boek nu Rave van Fortuin

Vraag vrijblijvend een optreden van Rave van Fortuin aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Rave van Fortuin?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.600,-.
Hoe lang duurt een optreden van Rave van Fortuin?
De lengte van een optreden is: 1 x 120 minuten.
Met hoeveel personen treed Rave van Fortuin op?
De bezetting bestaat uit: 6 perso(o)n(en).
Waar is Rave van Fortuin voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Rave van Fortuin in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back