• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Radical Redemption boeken?

Brutal!
Radical Redemption boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Radical Redemption inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Radical Redemption door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Radical Redemption

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Brutal!

Joey van Ingen a.k.a. Radical Redemption is de man achter deze nieuwe naam in de hardstyle scene. Hij is geboren in 1990 en groeide op in het oosten van Nederland. Vanaf dag één was hij geïnteresseerd in allerlei soorten muziek.
Op 10-jarige leeftijd begon hij met drummen. Zijn interesse ging uit naar de ritmische elementen in de muziek. Als drummer speelde hij in verschillende bands, ‘Pacific’ werd zijn hoofdproject. Maar tegelijkertijd kwam hij in aanraking met de hardere kant van dansmuziek. Hij moest een keuze maken.

Joey wilde platen draaien, dus kocht hij twee draaitafels en begon te oefenen. Na een tijdje organiseerde hij hardstyle feesten in zijn garage voor zijn vrienden. Ze hadden een goede nacht feesten en Joey had een goede nacht achter de decks! Een paar maanden later werd hij resident DJ in een plaatselijke club. Maar wat als hij zijn eigen sporen zou kunnen draaien? Dat zou helemaal geweldig zijn! Dus begon hij begin 2009 met het produceren van hardstyle. Hij gebruikte al zijn vrije tijd om zijn productievaardigheden te verbeteren. Dag in, dag uit, produceren, produceren en produceren. (en daarna produceren!)

Terwijl hij zijn vaardigheden verbeterde, ontwikkelde Joey zijn eigen stijl. Veel ritmische elementen, rauwe klanken, stevige kicks en donkere sferen zullen dit bepalen. Ook buiten de gebaande paden denken, iets nieuws proberen en experimenteren met veel geluiden.
Eind 2010 fascineerde zijn passie en harde werk Crypsis. Dit resulteerde in een samenwerking genaamd ‘Darkness is Calling’, gespeeld op Hard Bass 2011, voor 25.000 waanzinnige feestgangers!
Dit is nog maar het begin, dus pas op, er komen nog meer tracks aan..

Boek nu Radical Redemption

Vraag vrijblijvend een optreden van Radical Redemption aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Radical Redemption?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Radical Redemption?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Radical Redemption op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Radical Redemption voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Radical Redemption in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back