• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Peter Selie boeken?

Hoemoes dá òk alweer?
Peter Selie boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Peter Selie inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Peter Selie door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Peter Selie

Soort Artiest: Feest Artiesten

Hoemoes dá òk alweer?

Zanger Peter Selie liet in 2020 een lang gekoesterde droom in vervulling laten gaan, namelijk: “Mijn eigen carnavalslied ten gehore brengen op een podium!”

Vanaf september 2019 hebben jullie kunnen volgen hoe mijn droom, het maken van een carnavalslied, uit is gekomen. En hoe?! Naast het uitbrengen van het lied en de clip kwam er ook media-aandacht, carnavalsprijzen en als klap op de vuurpijl kwam er ook nog eens een optreden bij 3 uurkes vurraf!

Over de vraag of ik voor carnaval 2021 weer een lied uit zou brengen is lang getwijfeld. Kan ik het nog een keer? Is men niet Peter Selie moe? En wat dacht je van de corona-crisis dan wel het annuleren van carnaval 2021?

Maar aan de andere kant… Afgelopen jaar was zo ontzettend vet en motiverend! En aangezien ik toch iedere dag aan carnaval denk, heb ik de pen opgepakt… en ben gaan schrijven. Als iets je zoveel plezier geeft… dan kun je maar één ding doen, en dat is: je hart volgen!

Boek nu Peter Selie

Vraag vrijblijvend een optreden van Peter Selie aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Peter Selie?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Peter Selie?
De lengte van een optreden is: 1x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Peter Selie op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Peter Selie voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Peter Selie in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back