• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

DJ Patjoo boeken?

Hits & meezingers
DJ Patjoo boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

DJ Patjoo inhuren voor een optreden?

Vanaf € 795,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek DJ Patjoo door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 240 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over DJ Patjoo

Hits & meezingers

Door zijn ruim 15 jaar ervaring als allround DJ is Patjoo een bekend gezicht in zowel Nederlandse als Buitenlandse feestcafe’s en discotheken. Óók van bruiloften, partijen en bedrijfsfeestjes maakt DJ Patjoo gegarandeerd een geslaagd feestje!

In de loop der jaren heeft hij met name door zijn zomerse/funky muziekkeuze en zijn energieke manier van draaien zijn eigen stijl weten te creëeren. Om die reden is het haast onmogelijk om stil te blijven staan wanneer DJ Patjoo achter de draaitafels staat. Door zijn overgangen met o.a. hitjes van toen en nu, onvervalste meezingers en zijn enthousiaste microfoon gebruik beleef je met DJ Patjoo een feestje wat je niet gauw zult vergeten!

Boek nu DJ Patjoo

Vraag vrijblijvend een optreden van DJ Patjoo aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van DJ Patjoo?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 795,-.
Hoe lang duurt een optreden van DJ Patjoo?
De lengte van een optreden is: 1 x 240 minuten.
Met hoeveel personen treed DJ Patjoo op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is DJ Patjoo voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

DJ Patjoo in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back