• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Outsiders boeken?

Hop, hop, gas erop!
Outsiders boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Outsiders inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Outsiders door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Outsiders

Hop, hop, gas erop!

Outsiders is een getalenteerde muziekliefhebber waar het entertainen in het bloed zit. Met zijn energieke performance en geweldige Freestyle mix van EDM naar de hardere stijlen is Outsiders een echte alleskunner op het podium. Met ruim 200 boekingen per jaar is hij al meer dan 4 jaar een bekende naam in de Nederlandse DJ scene en breekt hij (letterlijk) elk podium helemaal af. Niet voor niet dat hij een concept gestart is dat Rebel heet. Zoals hij het zelf verwoord, mogen er alleen echte rebellen komen. En als je op Youtube kijkt kom je meer dan genoeg feestende en springende massa’s mensen tegen.

Dankzij internationale boekingen in o.a. de Caribbean, Azië en de Europese badplaatsen is Outsiders ook erg bekend bij een breed publiek. Zo gaat hij elke zomer met zijn maatje Darkraver alle festivals in binnen en buitenland af. Deze combinatie zorgt voor een ongekende energie en gekte vanaf het podium wanneer jullie Outsiders boeken.

Boek nu Outsiders

Vraag vrijblijvend een optreden van Outsiders aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Outsiders?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Outsiders?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Outsiders op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Outsiders voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Outsiders in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back