• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

OBZ boeken?

Ik ben kachel
OBZ boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

OBZ inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.795,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek OBZ door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 3

Alles over OBZ

Soort Artiest: Feest Artiesten

Ik ben kachel

OBZ ken je natuurlijk van de mega hit “Ik Ben Kachel”. De vriendengroep bestaande uit Jelte Jan van der Zee, Kees Postma en Dylan van der Feen. OBZ is afkomstig uit het dorp OudeBildtZijl, daarmee is ook duidelijk hoe de 3 vrolijke vrienden aan de afkorting komen.

Ik Ben Kachel goes viral. Duizenden filmpjes op tiktok, tienduizenden speellijstjes en miljoenen streams op Spotify zorgden er voor dat OBZ een begrip werd. Natuurlijk is ook airplay, de singel is o.a. te horen op RADIONL en Radio 538. De producer van OBZ is ook lid van de groep, Dylan produceerde nummers voor o.a De Zware Jongens, Ferry de Lits, De Havenzangers, en Wilbert Pigmans.

De liveshow van OBZ bestaat natuurlijk uit hun eigen nummers in combinatie met een aantal bestaande hits die in de OBZ stijl (moombaprésski) worden gebracht. Wil je dat de tent op zijn kop gaat met de feestknallers van OBZ dan raden wij je aan om OBZ te boeken voor een optreden.

“Een Tactisch Barfje” Geheel in de stijl van ‘Ik Ben Kachel’ verscheen eind januari 2022 de singel “Tactisch Barfje” En voor degene die zich afvragen wat dit allemaal betekend verwijzen wij naar google 😉

Boek nu OBZ

Vraag vrijblijvend een optreden van OBZ aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van OBZ?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.795,-.
Hoe lang duurt een optreden van OBZ?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed OBZ op?
De bezetting bestaat uit: 3 perso(o)n(en).
Waar is OBZ voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

OBZ in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back