• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Nelis Leeman boeken?

Wie denk jij wel wie ik ben
Nelis Leeman boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Nelis Leeman inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.195,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Nelis Leeman door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Nelis Leeman

Soort Artiest: Volks Artiesten

Wie denk jij wel wie ik ben

Op de jonge leeftijd van 16 jaar ben ik als DJ begonnen met draaien in verschillende kroegen. Met veel plezier stond ik met mijn eigen drive-in show op allerlei feesten en partijen. In 2012 heb ik mijn werkterrein verder uitgebreid buiten de draaitafel. Het nummer ‘Schudden’ met Arjon Oostrom is door het Hollandse Hit Forum uitgeroepen tot zomer kanjer van 2012. Het jaar daarna kwam de single ‘Boem, Boem, Boem’ uit in samenwerking met Marco Kanters. Daarna volgde al snel een Remix van het nummer ‘Er is niemand zoals jij’ met Wesley Klein.

Op mijn 10-jarig jubileum als DJ verraste ik mijn familie, vrienden en fans met mijn eerste solo single ‘Wie Denk Jij Wel Wie Ik Ben’. Dat heeft m’n leven totaal veranderd; ik kreeg daarmee behoorlijke aandacht van het Nederlandse publiek en zette me als artiest op de kaart.

In 2016 nam ik de Party Award Populairste Opkomende Artiest in ontvangst. Wat er toen gebeurde, had ik nooit durven dromen, alles ging in een sneltreinvaart. Waar ik ook kom word de voor mij ‘evergreen’ luidkeels meegezongen.

Al snel volgde er nieuwe singles om het optreden verder te kunnen vormen zoals ‘Ik Hou Van Jou’ ‘Ik Heb Jou Niet Nodig Schat’ en ‘Ik Kom Niet Meer Thuis Vannacht’, hierbij komt mijn passie voor muziek snel en goed van pas.

Mei 2018 is het tijd voor mijn debuut album met oa. ‘Leugenaar’, covers en eigen liedjes die gemaakt zijn door Manfred Jongenelis en Frank Verkooijen. Graag zie ik je weer tijdens m’n optredens in het land.

Liefs Nelis

Boek nu Nelis Leeman

Vraag vrijblijvend een optreden van Nelis Leeman aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Nelis Leeman?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.195,-.
Hoe lang duurt een optreden van Nelis Leeman?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Nelis Leeman op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Nelis Leeman voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Nelis Leeman in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back