• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Mr. Saxo B boeken?

Saxin' good!
Mr. Saxo B boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Mr. Saxo B inhuren voor een optreden?

Vanaf € 295,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Mr. Saxo B door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 25 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Mr. Saxo B

Soort Band: Akoestisch Bands

Saxin' good!

Saxofonist Mr. Saxo B is met vele optredens per jaar rijk aan ervaring om van elke gelegenheid een onvergetelijk feest te kunnen maken! Hij speelt als saxofonist zowel nationaal als internationaal mee op de beats van DJ’S uit binnen- en buitenland.

Mr. Saxo B ( Boris) wordt met zijn energieke spel en unieke manier van entertainen speciaal gevraagd voor feesten en evenementen waar het dak eraf mag, maar ook kan hij op subtiele wijze voor een aangename sfeer zorgen op recepties en (netwerk) borrels waar achtergrondmuziek meer op zijn plaats is!

Het begon allemaal op 14 juni 1985 toen Boris werd geboren in Amstelveen. Hij begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet, was erg enthousiast en maakte snel progressie.

Een jaar later mocht hij meedoen met een tv-optreden voor de 1000ste aflevering van: ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ en in 1997 deed hij voor het eerst mee aan een concours met het klarinetkwartet waarin hij speelde en won daarmee de 1e prijs. In 1998 won Boris met zijn kwartet de 2e prijs op het ‘Zonnewende Concours’ en in 1999 won hij de 1e prijs op het ‘EGTA’ concours. In dat zelfde jaar was hij ook nog te zien met zijn kwartet in het televisieprogramma: ‘Solo voor een kind,’ maar al snel werd Boris minder enthousiast voor de (klassieke) muziek en werd de muziek een tweede leven ingeblazen toen hij 18 was.

Hij hoorde saxofonist Hans Dulfer’s cd: ‘Papa’s got a brand new sax’ (met Hans Dulfer en Boris van der Lek op tenorsaxofoon) en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen. Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonles en twee jaar later werd Boris aangenomen op het Rotterdams conservatorium (CODARTS). Op het Rotterdams conservatorium heeft Boris lessen gehad van topsaxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter en heeft daar ook de klarinet weer opgepakt onder leiding van: Nancy Braithwaite. Boris treedt vanaf medio 2005 regelmatig op als saxofonist en beheerst nagenoeg alle muziekstijlen.

Boek nu Mr. Saxo B

Vraag vrijblijvend een optreden van Mr. Saxo B aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Mr. Saxo B?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 295,-.
Hoe lang duurt een optreden van Mr. Saxo B?
De lengte van een optreden is: 1 x 25 minuten.
Met hoeveel personen treed Mr. Saxo B op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Mr. Saxo B voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

Mr. Saxo B in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back