• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Mitchel van Wijk boeken?

Allround Hits
Mitchel van Wijk boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Mitchel van Wijk inhuren voor een optreden?

Vanaf € 695,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Mitchel van Wijk door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Mitchel van Wijk

Allround Hits

DJ Mitchel van Wijk behoort zonder twijfel tot de leukste Feest DJ’s van Nederland. Hij zorgt er iedere keer weer voor om er overal een te gek feest van te maken, mede dankzij zijn goede stem en entertainment skills. Ook is hij al 3 jaar op rij genomineerd als “Populairste opkomende party DJ” van Nederland.

Qua muziekstijl is hij een echte allround DJ. Alle herkenbare stijlen komen voorbij met een grote dosis Nederlandstalige hitjes. Daarnaast is hij erg bevlogen met de microfoon, het publiek opzwepen, een grappige opmerking en zelfs zijn zangtalenten laten horen, niks is hem te gek!

Hij is wekelijks te vinden in de bekende feest- en uitgaansgelegenheden door Nederland en in de winter- en zomerperiode in Oostenrijk en Chersonissos. Het maakt hem niet uit waar niet uit waar, met veel energie, herkenbare muziek en zijn microfoon zorgt hij er altijd voor dat de tent op zijn kop staat!

Boek nu Mitchel van Wijk

Vraag vrijblijvend een optreden van Mitchel van Wijk aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Mitchel van Wijk?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 695,-.
Hoe lang duurt een optreden van Mitchel van Wijk?
De lengte van een optreden is: .
Met hoeveel personen treed Mitchel van Wijk op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Mitchel van Wijk voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

Mitchel van Wijk in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back