• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Matthijs Koning boeken?

Deze Avond
Matthijs Koning boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Matthijs Koning inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Matthijs Koning door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Matthijs Koning

Soort Artiest: Volks Artiesten

Deze Avond

Zoals inmiddels wel bekend zal zijn heeft Matthijs het zingen niet van vreemden.  Zijn vader en opa zongen al voor hem en vooral zijn Opa heeft hierbij grote successen geboekt als helft van het bekende “duo de Koning” in de jaren 60 en 70.  Het kan dus niet anders dan dat Matthijs hier ook wat van heeft meegekregen. Op school begon het met het zingen van een liedje als eindexamenopdracht, hierna volgde de tweede plaats op een talentenjacht waar hij werd opgemerkt door de bekende producer Edwin van Hoevelaak.  Dit leverde hem  podiumplaats op het populaire festival Oosterhout Live op en het begin van Matthijs zijn carrière was geboren.

Hierna volgde enkele singles die allen werden geproduceerd door Edwin van Hoevelaak en de vaste tekstschrijver van Matthijs, zijn broer Koen Koning.

Dans met mij, Wees niet bang, Hallo Hallo, Sleutel van jouw hart, Gewoon genieten, Deze avond en Drink nog wat van mij, zomaar wat titels van Matthijs  die allemaal de Nederlandstalige top 20 hebben gehaald en waarvan Hallo Hallo meer dan twintig weken op de hitlijst heeft gestaan en hij bekend raakte bij een groot publiek.

De muziek van Matthijs is lekker up tempo, stevig gitaarwerk en beat samen met teksten die blijven hangen, Dit heeft er voor gezorgd dat Matthijs inmiddels een eigen schare fans heeft die hem bij veel optredens volgen.

Dat zijn talent niet onopgemerkt is gebleven blijkt wel uit het feit dat hij inmiddels al diverse malen heeft opgetreden voor TV  en grote zalen zoals het Gelredome, muziek feesten op het plein en diverse festivals. Tevens is Matthijs  ambassadeur  van de grootste fanclub van Nederland en als klap op de vuurpijl is Matthijs  door het  publiek gekozen als: ”Beste nieuwkomer” bij de Sterren.nl Awards 2013.

Matthijs Koning, geboren op 27 september 1991 te Oosterhout. Matthijs is zoals gezegd geboren en getogen in Oosterhout. Heeft daar en in Tilburg zijn opleidingen gevolgd, maar Matthijs had en heeft maar een passie en dat is zingen. Zijn droom is dat hij met het zingen van zijn liedjes een groot publiek blij kan maken en een carrière mag opbouwen in de muziek.

Met de hulp van zijn broer Koen als tekstschrijver blijft Matthijs werken aan leuke en vlotte liedjes die het publiek leuk vindt om mee te zingen en mee uit hun dak te gaan!!

Boek nu Matthijs Koning

Vraag vrijblijvend een optreden van Matthijs Koning aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Matthijs Koning?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Matthijs Koning?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Matthijs Koning op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Matthijs Koning voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Matthijs Koning in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back