• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Lanterfantje boeken?

Dansen & Sjansen!
Lanterfantje boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Lanterfantje inhuren voor een optreden?

Vanaf € 995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Lanterfantje door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Lanterfantje

Soort DJ: Dj Acts

Dansen & Sjansen!

Een Lanterfantje dj-set van een uur voelt als een volledige avond uit in één: je hebt gedanst, gelachen, gehuild en gesjanst. Deze twee dj’s gooien in hoog tempo hitjes, guilty pleasures, urban-zweettracks, dance-beukers en meezingers in de mix. Aangevuld met de zoetgevooisde radiostem van Thomas op de microfoon. En je weet nooit wat er nog kan gebeuren, in iedere Lanterfantje-show zit wel een verrassing.

Thomas van Groningen (doordeweeks het politieke gezicht van de talkshow Op1) en Koen Verhoof (van maandag tot vrijdag actief als koffie-expert) leren elkaar kennen in hun studententijd tijdens het werken achter de bar. Van Groningen is al actief als dj sinds 2006. Tegenwoordig is het voor hun de ideale uitlaatklep na een drukke werkweek: even een feest op zijn kop zetten.

Voorheen maakten ook Lex van Berkel (tegenwoordig wereldberoemd als dj The Boy Next Door) en Kasper Sommer onderdeel uit van Lanterfantje.

Boek nu Lanterfantje

Vraag vrijblijvend een optreden van Lanterfantje aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Lanterfantje?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Lanterfantje?
De lengte van een optreden is: .
Met hoeveel personen treed Lanterfantje op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Lanterfantje voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Lanterfantje in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back