• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Lampegastuh boeken?

Hangen in de lampen!
Lampegastuh boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Lampegastuh inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.195,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Lampegastuh door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 3
 • Wisselende bezetting

Alles over Lampegastuh

Soort DJ: Dj Acts

Hangen in de lampen!

Waar Lampegastuh tot voor kort nog bestond uit Jordy en Gert-Jan, spreken we sinds de komst van Ricky over een drietal. Lampegastuh zullen echter in nagenoeg alle gevallen met z’n tweeën on stage staan. In wisselende samenstelling zorgen de mannen in no-time voor een ware feestsensatie.

En dat ze daar geen problemen mee hebben bewezen ze al eerder op de grootste podia van Nederland. Daarnaast werden ze zelfs twee keer beloond met de award voor de ‘Populairste DJ act van Nederland’.

Een show van Lampegastuh is altijd weer een verrassing. In hoog tempo hoor je platen van freestyle tot urban en de set zit vol met eigen remixen. Het is moeilijk om jezelf in bedwang te houden tijdens hun set. Naast eigen remixen (die je o.a. elke vrijdag op 3FM checkt!) komen ze ook met toffe, unieke Lampegastuh- én Flügel gadgets.

Kortom: het gaspedaal mag zich voorbereiden op Lampegastuh!

Boek nu Lampegastuh

Vraag vrijblijvend een optreden van Lampegastuh aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Lampegastuh?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.195,- .
Hoe lang duurt een optreden van Lampegastuh?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Lampegastuh op?
De bezetting bestaat uit: 3 perso(o)n(en).
Waar is Lampegastuh voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Lampegastuh in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back