• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Huub Hangop boeken?

Ho Ho Ho
Huub Hangop boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Huub Hangop inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.150,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Huub Hangop door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Huub Hangop

Soort Artiest: Feest Artiesten

Ho Ho Ho

De carrière van de veelzijdige op 10 september 1960 te Hoeven (N.Br.) geboren zanger, entertainer, muzikant, dj, tapdanser en presentator Huub Hangop start rond 1970. In de garage van de familie Hangop met de playback band The Music Make Band. In 1973 krijgt hij zijn eerste gitaarles en in 1977 worden de nep instrumenten vervangen door echte!

Huub begint als toetsenist en zanger in ‘Ora et Labora’ op bruiloften- en partijen. In 1979 wordt hij bassist bij de nederpunkband ‘De Kondoomz’ en niet veel later leadzanger van de rock & rollband ‘Herb Mews and the Mules’ (waarmee hij tot 1993 optrad). Ondertussen breekt hij in 1982 door met zijn eerste single “Wij hebben thuis een wasautomaat”. Het is de bekende ex radio-dj Willem van Kooten (Joost den Draaier), tevens platenbaas, die Huub dan in zijn stal haalt.

Zijn eerste cd-album verschijnt in 1993: “De Allerergste Van Huub Hangop”. Daaruit volgt komt z’n eerste hit-notering met “Wat ben Je Lelijk Van Dichtbij”. Huub wordt elk jaar populairder met veel optredens in binnen- en buitenland, op de nationale televisie en hij wordt zelfs televisiepresentator (bij Veronica’s Call-TV in 1995 en 1996). Mede dankzij radio-DJ Ruud de Wild wordt in 1999 de single: “Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant” en kanjer van een hit. In 2006 wordt Huub advocaat, maar blijft wel gewoon liedjes uitbrengen, waaronder in 2007 het jubileum (mini-)album “Vijf Nieuwe Irritaties”. Als Huub in 2011 zijn toga aan de wilgen hangt, start hij een samenwerking met producer DJ Maurice en Berk Music, het grootste muzieklabel in het feestgenre van Nederland. Hiermee maakt hij wederom de gekste feestknallers, die je hoort op elke bruiloft, dorpsfeest, barbecue en natuurlijk met carnaval!

Boek nu Huub Hangop

Vraag vrijblijvend een optreden van Huub Hangop aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Huub Hangop?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.150,-.
Hoe lang duurt een optreden van Huub Hangop?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Huub Hangop op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Huub Hangop voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Huub Hangop in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back