• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Goldband boeken?

Betaalbare Romantiek
Goldband boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Goldband inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Goldband door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 3

Alles over Goldband

Betaalbare Romantiek

Nadat ze in 2019 uit het niets de muziekindustrie binnen kwamen te stormen lijkt de Haagse popsensatie Goldband zich inmiddels serieus gevestigd te hebben in het Nederlandse én Belgische muzieklandschap. Na twee EP’s, cult hits als Mijn Stad en Witte Was en vooral een

ijzersterke live reputatie kwam in 2021 het debuutalbum Betaalbare Romantiek uit.
Met het genre-overstijgende album hebben de drie ex stukadoors De Het Boaz, Karel Gerlach en Milo Driessen in samenwerking met producer Wieger Hoogendorp bewezen een serieuze pop act te zijn die zich niet makkelijk in een hokje laat plaatsen. Met invloeden uit jaren 80 nederpop en disco maar ook trance en gabber heeft Goldband een geheel eigen sound neergezet die zich vooral live op het podium laat gelden. Hierdoor wist de band met hun allereerste tour binnen no-time de grote zalen in de Benelux uit te verkopen.

Met miljoenen streams per maand, twee 3FM awards (‘Beste Groep’ en ‘Beste Album’), 3 nummers in de top 10 van de 3voor12 Song van het Jaar 2021 is Goldband op weg naar hun eerste volwaardige fes-
tivalseizoen en zonder twijfel dé act die je niet wilt missen.

Boek nu Goldband

Vraag vrijblijvend een optreden van Goldband aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Goldband?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Goldband?
De lengte van een optreden is: .
Met hoeveel personen treed Goldband op?
De bezetting bestaat uit: 3 perso(o)n(en).
Waar is Goldband voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Goldband in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back