• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Gebroeders Ko boeken?

Helikopter!
Gebroeders Ko boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Gebroeders Ko inhuren voor een optreden?

Vanaf € 2.995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Gebroeders Ko door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 300 personen

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Gebroeders Ko

Soort Artiest: Feest Artiesten

Helikopter!

Wilt u de Gebroeders Ko boeken voor uw feestavond? Zij, Ton en Gerard Koopmans, zijn inderdaad broers en komen graag voor een heerlijk feest zorgen. Zij weten als geen ander hoe ze een feestje dienen te bouwen, waardoor u bij hen met een groot evenement tot aan uw feestje bij u thuis aan het juiste adres bent. De Gebroeders Ko zijn al jaren een succesvolle feest act in Nederland, die vele hits op hun naam hebben staan. U kunt de Gebroeders Ko inhuren en meezingen met ‘In heb een toeter op m’n waterscooter’, ‘Boten Anna’, ‘Schatje mag ik je foto’, ‘Helikopter’ en talloze andere nummers. Bovendien hebben de Gebroeders Ko een aantal verzamel cd’s uitgebracht, zijn ze te gast geweest is tal van televisieprogramma’s als At Nick, de wereld van K3, BZT Show, Jensen en het Grote Feest van Sinterklaas. Ook schreven de Gebroeders Ko alle liedjes voor Joris en Boris, de film uit 2012 en Sinterklaas en het Raadsel van 5 december in 2011.

Boek nu Gebroeders Ko

Vraag vrijblijvend een optreden van Gebroeders Ko aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Gebroeders Ko?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 2.995,-.
Hoe lang duurt een optreden van Gebroeders Ko?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Gebroeders Ko op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Gebroeders Ko voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Gebroeders Ko in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back