• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Frequencerz boeken?

Let's Get It On
Frequencerz boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Frequencerz inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Frequencerz door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Frequencerz

Soort DJ: Hardstyle DJ's

Let's Get It On

Krachtige kicks, pakkende zang en eersteklas geluidsontwerp dat je wordt gebracht met een energieke en vermakelijke geest – dat is waar deze twee Roughstate die-hards voor staan!

Frequencerz heeft talloze hitparades op hun naam staan. Elke Freqz-fan kent de singles als ‘The Unkown’, ‘Renegades’ en ‘Wolfpack’, maar ook ‘Tomorrow & Beyond’, ‘Rockstar’, ‘Burning’ en ‘Men of Steel’.

Het begon allemaal toen producer Pepijn aan zijn zoektocht begon, op zoek naar een DJ die beter is dan de rest. Onderweg ontmoette hij Niels. Ze leerden van elkaar en werden goede vrienden. Hun passie voor hardstyle werd elke dag sterker. Samen vormden ze de Frequencerz. Hun talent werd ontdekt door twee DJ’s – Deepack en D-Block & S-te-Fan. Toen Deepack ‘Tomorrow and Beyond’ draaide om Defqon.1 2008 af te sluiten, wisten de Frequencerz dat ze de juiste toon hadden gezet. Hun drive om te slagen was enorm gegroeid en ze wilden gretig enorme podia domineren. Sinds het begin van hun DJ-carrière hebben ze opgetreden op grote evenementen zoals Defqon.1, Decibel Outdoor, Hard Bass en nog veel meer.

Boek nu Frequencerz

Vraag vrijblijvend een optreden van Frequencerz aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Frequencerz?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Frequencerz?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Frequencerz op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Frequencerz voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Frequencerz in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back