• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Freddy Moreira boeken?

Stuur je location!
Freddy Moreira boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Freddy Moreira inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Freddy Moreira door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Freddy Moreira

Stuur je location!

Naast zijn energieke stijl staat de nuchtere Freddy Moreira bekend als een echte ladies man. Freddy is een van de meest geboekte Nederlandse artiesten vanwege zijn explosieve liveshows, extreem goede mixtape en vermakelijke DJ-sets.

Freddy’s stijl wordt gekenmerkt als dynamisch, energiek, opzwepend, sexy en eclectisch vanwege een unieke combinatie van trackselectie, snelle mixen en interactie met het publiek. Het lijkt erop dat er niemand in de eclectische scene is die niet is weggeblazen door zijn kracht en energie op het podium.

Deze wonderboy genereert miljoenen online plays als een van de meest beluisterde eclectische Nederlandse DJ’s. Zijn on- en offline fan-base blijft dagelijks groeien.
Zijn knappe uiterlijk, vrolijke uitstraling en opbouwende kracht maken hem tot een ware entertainer en een must voor elk podium.

Boek nu Freddy Moreira

Vraag vrijblijvend een optreden van Freddy Moreira aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Freddy Moreira?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Freddy Moreira?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Freddy Moreira op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Freddy Moreira voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Freddy Moreira in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back