• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Frank Verkooyen boeken?

De Waarheid
Frank Verkooyen boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Frank Verkooyen inhuren voor een optreden?

Vanaf € 850,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Frank Verkooyen door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 400 personen

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Frank Verkooyen

Soort Artiest: Volks Artiesten

De Waarheid

De Bredase zanger Frank Verkooyen heeft een eigen Nederlandstalig repertoire en vele singles uitgebracht. Hits als: “Kom wie wil er met mij dansen“, ‘’Dans de hele nacht met mij’’ en ‘’De waarheid’’ galmen vrijwel dagelijks uit ons kroegencircuit. Al op zeer jeugdige leeftijd deed hij ervaring op in de amusementsband van zijn vader en zette al snel de weg in naar een solocarrière.

In 1996 behaalde Frank Verkooyen zijn eerste notering in de top 100 met het nummer: ‘’Ik mis je zo’’ en bracht vervolgens zijn debuut album uit getiteld: “In eigen woorden”. Hij vervolgde zijn discografie met een tweede en derde album “Van harte” en ‘’In de wolken’’. Tevens ontwikkelde hij zich in de loop der jaren niet alleen als zanger maar ook als componist en muziekproducent. Om die reden werkte hij met vele bekende artiesten als Peter Beense, Frans Duijts, Rob van Daal, Willem Barth, Henk Dissel e.v.a.
In zijn studio The Boom! Music Studio is hij dan ook zeer frequent te vinden om artiesten te voorzien van repertoire met vooral eigen, ‘op de huid geschreven’ songs. Zelfs Grant & Forsyth en de Vlaamse volksheld Will Tura zijn bekend met de muzikale vaardigheden van Frank.

Het repertoire van Frank wordt zeer regelmatig in de ether geslingerd door alle, op nationaal georiënteerde, radiostations en tevens is Frank Verkooyen vaak te zien op regionale televisiezenders als bv Omroep Brabant en landelijk via TV Oranje.

Hij heeft een warm autenthiek stemgeluid en weet met zijn eigen nummers in no time de hele tent op zijn kop te zetten. Bovendien is hij zeer betaalbaar!

Boek nu Frank Verkooyen

Vraag vrijblijvend een optreden van Frank Verkooyen aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Frank Verkooyen?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 850,-.
Hoe lang duurt een optreden van Frank Verkooyen?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Frank Verkooyen op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Frank Verkooyen voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Frank Verkooyen in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back