• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Ferry van der Zaande boeken?

De Gròzzie van Mèn Buurvrouw
Ferry van der Zaande boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Ferry van der Zaande inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Ferry van der Zaande door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 20 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Ferry van der Zaande

Soort Artiest: Feest Artiesten

De Gròzzie van Mèn Buurvrouw

Ferry van de Zaande begon zijn carrière als auditief figuur omstreeks 1983, vormgegeven door de kunstenaar F. van der Meer. Ferry, toen nog Mario geheten, was slechts te horen op geluidscassettes, opgenomen met de toentertijd populaire Philips Iberica S.A.Modelnr.N2210/50
Later werd zijn wekelijkse column uitgezonden op Trash Radio, een alternatief piratenstation op de 102.3 Megahertz.

Ferry kreeg een uiterlijk ten behoeve van de poppenkastshow van F. van der Meer en J. de Leijer en veranderde gaandeweg van een onooglijk handpopje in een karaktervol personage met trainingspak en matje. Kortom een echte Tilburger. En zo is hij tot op heden te zien in onder andere de Eefje Wentelteefje Show en bij vele andere gelegenheden.

Na het succes van Ferry’s eigen hitsingle ‘Doe mènnene mexicano’, die hij in 1998 uitbracht, volgden diverse schermutselingen met, zoals Ferry het zelf uitdrukte, klaplôopers èn laoielichters. Deze waren destijds uitgebreid in het nieuws te volgen.

Met carnaval 2019 had Dweilorkest d’n Zwakke Blaos een (lokale) hit met ‘Agge nie zuipt’. Komend carnaval proberen we dat natuurlijk minstens te evenaren. Ferry van de Zaande is in Brabant, en zeker in Tilburg en omstreken, een bekendheid. Al enkele jaren maakt hij carnavalsnummers, zoals (meer recent) ‘De groazzie van mèn buurvrouw’ (samen met Veul Gère) en ‘Agget mar kort houdt’.

Boek nu Ferry van der Zaande

Vraag vrijblijvend een optreden van Ferry van der Zaande aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Ferry van der Zaande?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Ferry van der Zaande?
De lengte van een optreden is: 1 x 20 minuten.
Met hoeveel personen treed Ferry van der Zaande op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Ferry van der Zaande voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Ferry van der Zaande in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back