• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Fatguys boeken?

FAT Feestjes
Fatguys boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Fatguys inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Fatguys door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Fatguys

Soort DJ: Dj Acts

FAT Feestjes

Maak kennis met je nieuwe favoriete dikzakken, DJ Fatguys. Een FAT DJ/MC duo die je misschien kent van hun wereldprimeur: een silent disco in een Mc Donald’s of hun optredens op o.a. Rebirth of Dreamvillage. Tijdens hun act draait het maar om 2 dingen: eten en feesten! Want wat is er nou beter dan dansen op je favoriete muziek, terwijl je een hamburger eet? Gewapend met 2 fatgirls, zakken vol hamburgers en heuse fatshots om het mee weg te spoelen hoeft niemand honger te leiden!

Bang dat die kilo’s eraan vliegen? Geen zorgen, want je kan ze er meteen afdansen. De macarena, losing it of billenschudden op Bizzey, alles komt voorbij! Met een bak energie, humor en een zak vol hamburgers maakt Fatguys van ieder feestje een FAT feestje!

Boek nu Fatguys

Vraag vrijblijvend een optreden van Fatguys aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Fatguys?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Fatguys?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Fatguys op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Fatguys voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Fatguys in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back