• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

DJ Rubin boeken?

Ciao de Baco
DJ Rubin boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

DJ Rubin inhuren voor een optreden?

Prijs Vanaf € 795,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek DJ Rubin door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 300 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over DJ Rubin

Soort DJ: Allround DJ's

Ciao de Baco

Op 8 Mei 1992 kwam DJ Rubin ter wereld in Oosterhout. Muziek zat er al van kinds af aan in en hij was dus ook altijd met muziek bezig. Begonnen op zijn 9de bij de lokale voetbalclub. Het werd steeds meer. Op zijn 14de kreeg Rubin boekingen in Westendorf Oostenrijk, bij de Wunderbar. Vanuit daaruit is het balletje gaan rollen en is hij gaan produceren en draaien. 11 jaar geleden maakte hij een liedje genaamd “de jaankende hond”. Wat als geintje is begonnen bij een cafe in Oosterhout. Nu 11 jaar later opgepikt door landelijke radio en omgetoverd tot “CIAO DE BACO”. Een dikke HIT kunnen we wel zeggen. Rubin draait allround en weet binnen no-time het publiek naar zijn hand te draaien. Festivals, bruiloften, discotheken.
Overal een graag geziene DJ die ieder feestje tot een FEEST maakt.

Boek nu DJ Rubin

Vraag vrijblijvend een optreden van DJ Rubin aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van DJ Rubin?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs Vanaf € 795,- .
Hoe lang duurt een optreden van DJ Rubin?
De lengte van een optreden is: 1 x 300 minuten.
Met hoeveel personen treed DJ Rubin op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is DJ Rubin voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bruiloft.

DJ Rubin in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back