• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

DJ Jerome boeken?

Gegarandeerd FEEST!
DJ Jerome boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

DJ Jerome inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek DJ Jerome door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 240 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over DJ Jerome

Soort DJ: Allround DJ's

Gegarandeerd FEEST!

DJ Jerome is een enthousiaste allround DJ/entertainer met een vlotte presentatie. 200 shows per jaar, door heel Europa maken Jerome de ervaren DJ, waar veel promotors naar op zoek zijn. Zijn draaistijl is een opzwepende mix tussen alle bekende hits. Van House en top 40 tot Nederlandstalige feestmuziek en R&B, Jerome weet wat de mensen willen horen!

In 2011 scoorde Jerome een dikke hit met “Sex met die kale” (+8 miljoen views). Deze plaat stond lang genoteerd in alle hitlijsten van Nederland en Belgie. Verder maakte DJ Jerome ook nog platen zoals My Beat Shoot Back (met Mental Theo), Dikke tieten kartoffelsalat, Lawinesong, König Alcohol, e.v.a.

DJ Jerome is inzetbaar voor vrijwel alle feesten. Feestcafés, discotheken, bedrijfsevenementen, kermissen, feesttenten of festivals. Met DJ Jerome is het gegarandeerd FEEST!!

Boek nu DJ Jerome

Vraag vrijblijvend een optreden van DJ Jerome aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van DJ Jerome?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van DJ Jerome?
De lengte van een optreden is: 1 x 240 minuten.
Met hoeveel personen treed DJ Jerome op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is DJ Jerome voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

DJ Jerome in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back