Barry Fest boeken?

Vamos a la Playa
Barry Fest boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Barry Fest inhuren voor een optreden?

Vanaf € 995,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Barry Fest door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
  • Details
  • }Vanaf Vanaf 1 x 60 minuten

    Duur optreden

  • zExcl. techniek / geluid

    Geluid

  • Bezetting: 1

Alles over Barry Fest

Vamos a la Playa

Barry Fest is al jaren hard aan de weg aan het timmeren als Allround DJ. Hij begon met draaien tijdens de middelbare school en startte kort daarna met zijn eerste Drive-in Show. Na 3 jaar werd hij gevraagd te komen draaien in de Après Skihut in Rotterdam.

Als Feest DJ Barry heeft hij ook al veel singles gemaakt met artiesten als Feest DJ Maarten en Jeroen van Zelst. Ook sleepte hij veel prijzen in de wacht, zo is hij meerdere malen verkozen als populairste Party DJ bij de Partyawards. Hij is een graag geziene DJ op top lokaties als De Apres Skihut (Rotterdam), Costa (Eindhoven) en Scala (Venlo), maar ook draait hij al jaren op de vakantiebestemmingen in Spanje, Oostenrijk en Griekenland zoals Kirchberg, Westendorf, Albufeira, Kos en Mallorca.

Boek nu Barry Fest

Vraag vrijblijvend een optreden van Barry Fest aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.
Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Barry Fest?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 995,- .
Hoe lang duurt een optreden van Barry Fest?
De lengte van een optreden is: Vanaf 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Barry Fest op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Barry Fest voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Bedrijfsfeest / Bruiloft / Feesttent / Festival / Verjaardag.

Barry Fest in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.