• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Dirk Meeldijk boeken?

Vier zomers lang
Dirk Meeldijk boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Dirk Meeldijk inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1.395,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Dirk Meeldijk door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuteen

  Duur optreden

 • zIncl. monitorset

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Dirk Meeldijk

Soort Artiest: Volks Artiesten

Vier zomers lang

Dirk is een geboren en getogen Hillegommer. Zingen is voor Dirk een passie.
Als jonge jongen zong Dirk al liedjes van Heintje, Johnny Jordaan en Willy Alberti. Toen Dirk de muziek van André Hazes ontdekte was hij meteen verkocht. Dirk bezocht zoveel mogelijk optredens van zijn grote idool en is bij al zijn grote concerten geweest.
In 2007 verscheen de eerste single van Dirk. Het lied “Ik hou van het leven” werd een grote hit. Nog steeds is dit nummer veelvuldig op radio en tv te beluisteren.
Deze succesvolle single werd ook de titel-track van zijn eerste CD album dat via platenmaatschappij Berk Music verscheen.  Van dit album verschenen nog een paar succesvolle singles: “In mijn kroegie”, “Het is voorbij” en “Vier zomers lang”.
Zijn tweede CD-album, heette “Ik ben wie ik ben”. Van dit album verscheen ” Adieu, adieu” op single en haalde de top 20. Ook het nummer “Ik hou van jou” was een grote hit.
Andere succesvolle singles van Dirk zijn: “Jouw accordeon”, “Het hoeft niet meer van mij”, “Jou herken ik met gesloten ogen” en de meest Recente ” Om Jou Zal Ik Geen Traan Meer Laten” . Ook maakte Dirk een uitstapje naar de carnaval met de single “Alle mensen zijn gelijk” en “Heel De Kroeg Op Stelten” die hij samen maakte met Dennis Jones.
In 2015 maakte Dirk het liedje ” Waarom Laat je Mij Alleen” Dit liedje bracht hij uit bij zijn eigen platenlabel DML, drie letters, die staan voor Dirk Meeldijk en de achternaam van zijn vrouw Myrna Lokollo. Met dit platenlabel is een langgekoesterde wens van de zanger in vervulling gegaan.
Dirk is een echte “man van het volk”. Hij is oprecht en houdt van mensen.
In oktober van 2013 verscheen het derde CD – album: “Het beste van Dirk Meeldijk”. Deze geweldige CD bevat zowel oude als nieuwe nummers.
Dirk is zoals zijn liedjes: eerlijk en oprecht!

Dirk Meeldijk wint Koos Alberts award!
Uit handen van Joke en Koos Alberts ontving volkszanger Dirk Meeldijk een award in de categorie BESTE ZANGER VAN NEDERLAND!
Het was zondagavond 13 november 2016 stampvol in de A9 Studio’s te Uitgeest toen Dirk eerst werd uitgeroepen tot beste zanger van Zuid-Holland en even later tot de beste zanger van het land!
Het is natuurlijk volkomen terecht dat de zanger van hits als “Ik hou van het leven” , “Vier zomers lang” “Jou herken ik met gesloten ogen” en vele andere levensliederen werd beloond met een award. Dirk beschikt over een prachtig stemgeluid en is op het podium een zeer innemende persoonlijkheid.

Boek nu Dirk Meeldijk

Vraag vrijblijvend een optreden van Dirk Meeldijk aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Dirk Meeldijk?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1.395,-.
Hoe lang duurt een optreden van Dirk Meeldijk?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuteen.
Met hoeveel personen treed Dirk Meeldijk op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Dirk Meeldijk voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

Dirk Meeldijk in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back