• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Diaz & Bruno boeken?

Girls Goin’ Wild
Diaz & Bruno boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Diaz & Bruno inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Diaz & Bruno door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Diaz & Bruno

Soort DJ: Dj Acts

Girls Goin’ Wild

Met Diaz achter de decks en Bruno als master of ceremony weten deze mannen als geen ander hoe ze moeten entertainen. Zo goed zelfs dat hun eigen concept “Girls Goin’ Wild” al meer dan 30 keer in Nederland en buitenland is gehouden. Ook zijn de “Girls Goin’ Wild” Mixtapes al meer dan 800.000 keer beluisterd.

Diaz & Bruno krijgen hun inspiratie van artiesten als David Guetta, Diplo en Calvin Harris. Ze geven zelfs aan dat ze geïnspireerd worden door het succes van Justin Bieber.
Ze hebben inmiddels al samengewerkt met top artiesten als Jayh Jawson en F1rstman. Laat het duidelijk zijn dat Diaz & Bruno alles in zich hebben om een van de beste DJ duo’s te worden in de eclectische DJ scene!

Boek nu Diaz & Bruno

Vraag vrijblijvend een optreden van Diaz & Bruno aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Diaz & Bruno?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Diaz & Bruno?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Diaz & Bruno op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Diaz & Bruno voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Diaz & Bruno in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back