• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

De Deurzakkers boeken?

Het feest kan beginnen
De Deurzakkers boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

De Deurzakkers inhuren voor een optreden?

Vanaf € 1950,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek De Deurzakkers door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 miniten

  Duur optreden

 • zIncl. geluid tot 300 personen

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over De Deurzakkers

Soort Artiest: Feest Artiesten

Het feest kan beginnen

De Deurzakkers: Willem van Schijndel en Clemens van Bracht. Willem heeft in februari 1974 een geweldig idee voor een liedje. Even later is “Zak es lekker door” een feit. Enthousiast gaan de Willem en Clemens aan de slag. Na vele omwegen belanden ze uiteindelijk bij Jan Vis (manager), die ze kennen als vaste klant bij Willem en Clemens in de grammofoonplatenwinkel in Den Bosch (Oeteldonk). Hij ziet dit idee wel zitten en zorgt ervoor dat een plaatopname realiteit wordt. In samenwerking met hofkapel de Kikvorschen en de selectie van FC Den Bosch wordt “Zak es lekker door” opgenomen. Hilversum ontdekt het liedje en vele radio en tv optredens volgen. In 1975 wordt “Zak es lekker door” een Top-10 hit en bekroond met “de carnavalskraker van het jaar”

“De Deurzakkers” zijn geboren en ze hebben meteen de smaak te pakken, echter ervaring en de juiste liedjes blijken te ontbreken. Hierdoor blijft het succes enkele jaren beperkt tot enige bekendheid in de regio. In 1983 is het opnieuw raak met “Waar is de steek van de keizer”, een cover van het populaire liedje van Andre van Duin uit de film “De Boezemvriend”. Het nummer wordt een van de populairste carnavalsliedjes in dit jaar. En feitelijk zijn er 2 hits, want de B-kant van deze single, “La-la-la van Strauss”, ook wel de “Straussmedley” genoemd, is tot op de dag van vandaag een ongekend succes tijdens de optredens en tevens uitermate populair in de voetbalstadions in Nederland, België en zelfs in Duitsland.

Vanaf dit moment is het steevast raak en wordt traditioneel bijna jaarlijks een liedje afgeleverd en ontstaan hits zoals, “Het feest kan beginnen”, “Het is hier binnen beter dan buiten”, “Doe ’n stapje naar voren”, “Doe ze thuis de hartelijke groeten”, en “Geef ons de sleutel maar”.

Boek nu De Deurzakkers

Vraag vrijblijvend een optreden van De Deurzakkers aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van De Deurzakkers?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 1950,-.
Hoe lang duurt een optreden van De Deurzakkers?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 miniten.
Met hoeveel personen treed De Deurzakkers op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is De Deurzakkers voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een Carnaval.

De Deurzakkers in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back