• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Darkraver boeken?

Vaderland
Darkraver boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Darkraver inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Darkraver door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Darkraver

Vaderland

The Darkraver, geboren op 12 september 1967 en in het Haagse stadhuis bekend als Stefan André Sweet, kan worden gezien als een van de meest mystieke, meest legendarische en meest vermakelijke artiesten in de scene zoals we die nu kennen. Een artiest die zichzelf niet al te serieus neemt, met maar één missie en maar één missie: van elk optreden een ervaring maken om nooit te vergeten door het aanwezige publiek. Met hoofdingrediënten als liters drank (Bacardi & cola graag), wulpse vrouwen, totale chaos, vette outfits en zijn unieke smaak voor humor, kan deze man elk gewoon feest op een handige manier omtoveren tot een páááárrtttyyy! Maar alle lol en grappen terzijde, laten we niet vergeten waar het merk “The Darkraver” ook voor staat: een zeer bekwame DJ met fantastische mixtechnieken, met een onberispelijke keuze aan platen die daarbij horen. Deze combinatie van entertainment en vaardigheden is een enorm succes gebleken en maakte hem verreweg een van de meest geboekte artiesten aller tijden, wat hem een ​​enorme – en steeds groeiende – fanbase opleverde.

Boek nu Darkraver

Vraag vrijblijvend een optreden van Darkraver aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Darkraver?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Darkraver?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minuten.
Met hoeveel personen treed Darkraver op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Darkraver voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Darkraver in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back