• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Danny Vera boeken?

Roller Coaster
Danny Vera boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Danny Vera inhuren voor een optreden?

Prijs op aanvraag Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Danny Vera door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Danny Vera

Soort Artiest: NL Top Artiesten

Roller Coaster

Inmiddels is Danny Vera niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie, maar het begon allemaal in 2003 toen zijn debuut single ‘My Confession’ uitkwam.

Danny Vera begint als tiener met gitaar spelen “Ik speelde nauwelijks gitaar, maar kocht een dure Gretsch, die hadden George Harrison en Brian Setzer immers ook. Toen moest ik natuurlijk wel gaan leren spelen.” Vera begon nummers te schrijven en op te treden, eerst met zijn rockabilly-bands, later solo. “Het klikte gelijk met het publiek, heerlijk vond ik dat. Op m’n achttiende wist ik al dat ik als artiest m’n brood wilde verdienen.”

De singer/songwriter wordt in 2002 getekend door Universals A&R manager Niels Aalberts. Aalberts heeft zijn sporen al verdiend met o.a. Brainpower en abel. Van de singer/songwriter mag je zijn muziek country noemen, daar heeft Danny als liefhebber van het genre geen moeite mee, maar de lading dekken doet het volgens hem niet. Zijn palet omvat ook rockabilly en eigentijdse MOR. Danny Vera: “Sommigen zullen mijn muziek wel commercieel vinden, maar ik heb er helemaal geen moeite mee om muziek te maken voor een breed publiek Bovendien, wat is commercieel als je in het jaar 2014 nog met een vetkuif rondloopt?”

Zijn talent bleef ook niet onopgemerkt bij Johan Derksen, het duurde niet lang voordat Danny voor het eerst verscheen in een show. Niet veel later was Danny een bekend gezicht voor de ‘Voetbal International’ liefhebbers omdat hij daar twee keer per week de live muziek verzorgde.

De rest van Nederland kent hem natuurlijk van zijn mega hit ‘Roller Coaster’, welke meteen op 4 binnenkwam in de Top2000.

Boek nu Danny Vera

Vraag vrijblijvend een optreden van Danny Vera aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Danny Vera?
De prijsindicatie voor een optreden is: Prijs op aanvraag.
Hoe lang duurt een optreden van Danny Vera?
De lengte van een optreden is: .
Met hoeveel personen treed Danny Vera op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Danny Vera voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Danny Vera in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back