• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Daisy boeken?

Daisy's Deuntjes
Daisy boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Daisy inhuren voor een optreden?

Vanaf € 805,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Daisy door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 60 minunten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 2

Alles over Daisy

Daisy's Deuntjes

Een reis langs de 90’s, 00’s, alles van nu en toen, de hipste hiphop, de heetste house en de rauwste R&B! Met een wervelwind kwamen de jongens van Daisy de festivals en clubs binnenvliegen. Mysteryland, Paaspop, Solar, Amsterdam Open Air, Bungalup, Smeerboel, 7th Sunday, Wish Outdoor en menig club door heel NL werden binnen no time veroverd! En dat terwijl deze hippe mannen pas sinds januari optreden!

In 2016 kwamen de jongste telgen van de al tot maar liefst 130 shows (!!). 2017 wordt een jaar om er nog een schepje bovenop te doen. Grotere shows, nog meer feest én een hoop eigen muziek mag je verwachten. Daisy komt naar je toe!

Boek nu Daisy

Vraag vrijblijvend een optreden van Daisy aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Daisy?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 805,-.
Hoe lang duurt een optreden van Daisy?
De lengte van een optreden is: 1 x 60 minunten.
Met hoeveel personen treed Daisy op?
De bezetting bestaat uit: 2 perso(o)n(en).
Waar is Daisy voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Daisy in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back