• NSensationele Artiesten
 • NEenvoudig & snel boeken
 • NEerlijke prijzen
 • NErkend boekingskantoor

Corry Konings boeken?

Mooi was die tijd
Corry Konings boek je bij Sensation Bookings. Of het nu een optreden voor een bedrijfsfeest, festival, tentfeest, verjaardag of ander evenement is.
Het boeken van de door jou gewenste artiest doe je eenvoudig & snel bij Sensation Bookings. Je vindt hier alles over de kosten, mogelijkheden en lengte van een optreden.

Corry Konings inhuren voor een optreden?

Vanaf € 3.495,- Excl. 9% BTW en Buma
Een artiest boeken voor jouw (bedrijfs)feest of evenement? Boek Corry Konings door gebruik te maken van het (vrijblijvende) aanvraagformulier en wij gaan direct voor je aan de slag met het opstellen van een passend aanbod.
 • Details
 • }Vanaf 1 x 30 minuten

  Duur optreden

 • zExcl. techniek / geluid

  Geluid

 • Bezetting: 1

Alles over Corry Konings

Soort Artiest: Volks Artiesten

Mooi was die tijd

Het nummer Huilen is voor jou te laat uit 1970 stond vier decennia lang in de top 10 van meest succesvolle hits uit de Nederlandse Top 40. In 2011 werd het lied ingehaald door Rolling in the Deep en later door Pharrell met Happy en viel het buiten de top 10. Inmiddels is Huilen ook niet meer de grootste Nederlandstalige hit uit de geschiedenis. In 2018 verbaasde Corry iedereen in Nederland opnieuw door mee te doen aan het tv-programma Expeditie Robinson en uit te groeien tot de publiekslieveling van deze editie. Dankzij dit programma staat Corry sindsdien weer volop in de belangstelling van zowel de media als het publiek. Ook staat haar agenda weer vol met optredens in zowel Nederland als België.

In 2019 verraste Corry het publiek en de media opnieuw door een duetsingle in te zingen voor de Staatsloterij “Corry Koningsdag” met rapper Brownie Dutch. Corry brengt nog steeds singles en cd-albums uit, o.a. Duizend maal aan jou gedacht, Buenos noches mi amigo, Morgen is alles weer heel anders en Olé Olá. Ze is een rasartiest en zeer populair bij zowel de Vlaamse als Nederlandse fans.

Boek nu Corry Konings

Vraag vrijblijvend een optreden van Corry Konings aan. Onze Booking Agents gaan direct voor u aan de slag met het opstellen van een passende offerte.

"*" geeft vereiste velden aan

Gewenst Soort Optreden:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen / F.A.Q.

Bij het boeken van een artiest komt vaak meer kijken dan het boeken alleen. Hieronder een opsomming van veel gestelde vragen. Heb je nog andere vragen? Wij beantwoorden ze graag!

Aarzel dan ook niet een neem contact met ons op.

Wat kost een optreden van Corry Konings?
De prijsindicatie voor een optreden is: Vanaf € 3.495,-.
Hoe lang duurt een optreden van Corry Konings?
De lengte van een optreden is: 1 x 30 minuten.
Met hoeveel personen treed Corry Konings op?
De bezetting bestaat uit: 1 perso(o)n(en).
Waar is Corry Konings voor te boeken?
Bijvoorbeeld voor een .

Corry Konings in beeld

Van grootste hit tot live beeld van een optreden. Een video zegt vaak meer dan duizend woorden en geeft je een goede indruk van wat je kunt verwachten bij een écht optreden.

Uitgelichte DJ’s, Artiesten en Bands

Ook te boeken bij Sensation Bookings.

Prijs op aanvraag

Chipz

Ch!pz is back